De bedste vinylgulve der findes

er disse vinylgulve

Hvis du har trægulve i hele dit hjem og vil fortsætte temaet på et lavere niveau, kombinerer hybridgulve det bedste fra begge verdener. Det er stilfuldt, men alligevel praktisk.

 

På grund af dens flerlagskonstruktion, er konstrueret trægulv op mod fugtighed og modstår fugtighed meget bedre end massivt hårdt træ. Derfor kan du lime eller flyde dette produkt over en betonplade. Hvis du vælger denne rute, skal du sørge for at vandtætte undergulvet og løse eventuelle revner inden installationen.

 

Husk at installere en fugtighedsmåler for at overvåge fugtighedsniveauer. Selvom konstruerede tavler har en højere tolerance over for temperatursvingninger, indeholder de stadig naturligt træ. Dette betyder, at konstruerede trægulve kan spænde eller fordreje under ekstreme forhold.

 

2. Flere installationsmetoder

 

Vil du installere dit nye gulv uden hjælp fra en professionel? Du får lettere ved at bruge et konstrueret produkt. Det er den perfekte DIY til erfarne weekendkrigere.

 

I modsætning til massivt hårdt træ, kan du flyde, stabilt eller limet konstrueret træ. Du kan endda finde planker med låsemekanismer.

 

Se de rigtige former for gulve her

 

Udover variation, vil du også have lidt mere vugge plads til mindre fejl. Og fordi konstrueret træ ikke er så følsomt over for fugtighed, behøver dine ekspansionshuller ikke være nøjagtige.

 

Få tilbud direkte fra lokale gulvprofæer

 

Det er ikke at sige, at du ikke skal være opmærksom på afstanden. Tværtimod. Men hvis dine målinger er lidt slukket, vil de ikke være så synlige.

 

3. Mindre følsom over for fugt og fugtighed

 

Ingeniørgulve er dimensionelt stabile. I modsætning til massivt hårdt træ samler producenterne disse produkter i lag. Det øverste lag er en træfinér, mens kernelagene er sammensat af krydsfiner, spånplader eller glasfiber.

 

Disse lag stables derefter i et tværgående mønster og limes sammen i modsatte retninger. Når gulvet derefter udsættes for høj luftfugtighed, modvirker hvert lag den andres naturlige tendens til at kvælde eller krympe.

 

Stærke vinylgulve

 

4. Forbedrer videresalgsværdien

 

Her er nogle gode nyheder for dem, der overvejer konstrueret træ. Videresalgsmarkedet skiller nul mellem konstrueret hårdt træ og massivt hårdt træ. Så hvis du er bekymret for afkastet på investeringen; ikke være det.

 

Faktisk, hvis du har konstrueret træ, der kører i hele dit hjem, kan du muligvis kommandere en højere pris end dem, der har massivt hårdt træ i bare et par nøgleområder.

 

5. Du kan refinish konstrueret hårdttræ

 

I modsætning til den populære myte kan du refinish konstrueret træ. Så længe du har investeret i et produkt af høj kvalitet, vil det ikke være et problem at slibe og fastholde dit gulv.

 

Der er dog et advarsel.

 

Hvis du planlægger at opdatere dine gulve hvert par år, er hybridgulve ikke vejen at gå. Du kan kun refinere finer så mange gange, før det går for tyndt.

 

I modsætning til massivt træ, der i gennemsnit kan slibes 7 gange, bliver konstruerede planker mindre holdbare efter 2-3 refinish.

 

6. Slibet, plettet og forseglet

 

Vil du have trægulve med en fabriksafslutning? Se på konstrueret gulve. I modsætning til rodede webstedsfinisher ser forpladerede plader ensartede ud af kassen. Finish i høj kvalitet har tonale variationer, men ingen bobler eller pletter.

 

Sådan vasker du dit vinylgulv

 

Desuden kan du gå på dem samme dag, som de er installeret. Og hvis det ikke er nok, skal du overveje lugtfaktoren. Pletter og beskyttende gulvtætninger afgiver giftig lugt.

 

Hvis fabrikken pletter dine tavler, vil afgasning være minimal. Så ikke kun sparer du en figurativ hovedpine, du forhindrer en bogstavelig.

 

7. Konstrueret hårdttræ er trendsikkert

 

Uanset om du planlægger at blive i dit hjem for evigt eller sælge, når markedet varmer op, er trægulve en fremragende investering.

 

Ja, det kan være dyrt med det første. Medmindre du oplever brand eller oversvømmelse, vil det dog vare i årtier. Ikke kun er disse vinylgulve holdbare, men de er tidens prøve.

 

Lad os indse det, dagens hot dekorerende tendens vil være gamle nyheder i morgen. (Tænk shag-tæpper eller apparater med avokado-farve.)

 

Dog vil hårdttræ aldrig gå ud af stil. (Måske farven, muligvis mønsteret, men aldrig materialet.) Har du nogensinde set et århundrede gammelt hjem med originale tæpper? Sikkert ikke.

 

8. Kompatibel med strålevarme

 

Vil du have trægulve, men hader ideen om at træde på en kold, hård overflade om morgenen? Invester i strålevarme. Ikke kun er det omkostningseffektivt og behageligt, men det er også kompatibelt med konstrueret træ.

 

Selvom det kan være en udfordring at finde et helt træ, der er sikkert at installere over gulvvarme, er de fleste konstruerede produkter holdbare nok til at modstå temperaturændringen.

 

Inden du kommer til butikken, skal du huske, at der er undtagelser fra denne regel. Kontakt altid producenten, før du installerer konstrueret træ over strålesystemer.