Gardinbus har rigtig meget udvalg.

Gardinbus er en

At bruge gardiner, eller ej? Det vil altid være spørgsmålet? Med det rigtige stof eller tekstur har de beføjelse til helt at skifte et rums æstetik. Hvis du stadig er ubeslutsom på tilbehør til værelset, så tag et kig på disse tips og tricks, der sætter stoffet i god brug. Genopliv din stue med disse 5 tips om hvordan du vælger gardiner til din stue.

Funktionalitet kommer først

Ligesom de fleste ting i livet – at designe moderne gardiner drejer sig om valg – og identificere hvad du vil have fra din stue er det bedste sted at starte! Vil du have dine gardiner eller gardiner for at gøre denne plads mere privat? Ser vinduet mod øst eller vest, hvor du skal blokere lys udefra på bestemte tidspunkter af dagen? Eller håbede du, at det naturlige lys ville skinne gennem dine brugerdefinerede vinduesbehandlinger hele dagen lang? Kan du lide at ændre din indretning i det tidlige forår eller midt på efteråret? Eller leder du efter bedre isolering om vinteren? Som du kan se deres et par valg at overveje, så anbefaler vi at lave en hurtig liste over funktionalitet, som du gerne vil have fra dine nye moderne gardiner.

Gardinbus er det rigtige sted at få hjælp

Så har du fat i hvad du har brug for fra dine gardiner! Nu skal vi overveje, hvordan du vælger farver fra dem eller brugerdefinerede gardiner. Når du vælger en gardinfarve, skal du tænke over, om du vil have dem til at blande ind i indretningen eller være et fokuspunkt for rummet. Hvis du vælger at få dem til at spille en mere dæmpet rolle, skal du vælge de, der ligner vægens farve eller trimfarve på rummet. I modsætning hertil, hvis du vil have dine brugerdefinerede gardiner til at lave en erklæring, så vælger du en fed farve bliver dit go-to. Bare et ord af forsigtighed, lysere farvedraperier vil belyse mere med naturligt lys og føle sig blødt. Til sammenligning vises mørkere toner tungt, jordforbundet og kan dominere rummet. Sammenfattende skal du vælge en farve, du elsker, afspejler rummets karakter, da dine brugerdefinerede gardiner vil spille en central rolle i den samlede æstetik i din stue.

En hurtig note om neutraler

Hvis du sidder fast, forsøger at vælge dem til dit familieværelse, kan du aldrig gå galt med en neutral skygge i en klassisk, funktionel stil som firkantede gardiner eller rippelfold. Optic White, Oyster, Grays og naturlige nuancer virker fabelagtige med forskellige møbelfarver, og er nemme at anvende til andre stilarter, når din smag modnes.

Hvad skal du vælge af gardiner det kan vi svare på

Mens layering ikke er obligatorisk, så kan du give dit rum flere dimensioner og sætte din personlige stil foran og midt. Den bedste del om er dog, at det kan gøres i etaper for at hjælpe dig med at holde sig inden for dit nuværende udsmykningsbudget. Et par lag muligheder, der ikke går ud af stil er:

Linen Sheer Gardiner. Vi elsker belgisk sheer linned som en måde at tilføje en lille mængde af privatlivets fred samtidig med en variation af dimension og dybde til din stue. Du kan også virkelig blødgøre op og filtrere direkte eftermiddagssol, hvis vinduet vender mod vest.

Linen romerske nuancer. Brug af romerske nuancer som basislag vil tilføje tilbyde mere privatliv og lys kontrol end linned rene gardiner, og tjene som bedre mulighed for at holde ud af kulden. Hvis dette er i overensstemmelse med dine æstetik og prioriteter, skal du kontrollere, at du har en interlining, som tilføjer både et privatliv og en blackout liner – der beviser solblock, lyd og energiisolering.

Tilføj beskyttelse af personlige oplysninger med den rigtige foring

I stuen eller i et hvilket som helst andet rum, hvor naboer kan have udsigt, kan tilføjelsen af ​​personlige oplysninger være til din mening og er en vigtig opgave for gardiner og draperier. Når det kommer til foring, Alva, har tre typer: uklart, beskyttelse af personlige oplysninger og blackout. Unlined vil kun vise ansigtet stof. Privatlivets fred vil have forbedret lysstyring og forbedret privatliv. Endelig vil vores blackout-foring helt udbrede 99% af lyset for fuldstændig beskyttelse af personlige oplysninger. Det er værd at bemærke, blackoutforingen vil tilføje mere vægt til dit draperi.

Se hvad du skal være opmærksom på når du vælger gardiner

Den bedste del om vores blackout nuancer er imidlertid, at du kan opnå blackout funktionalitet uden at kræve mørke nuancer.

Fortsæt! Design tilpassede gardiner til din stue online.

Så, du har fundamentet ned. Usikker på hvilken størrelse gardiner du skal købe? Følg vores enkle måleværktøj, som nemt kan gå dig igennem at vælge det perfekte størrelsesgardinpanel.

Vil du vide mere om gardiner og gardiner til din stue? Tjek disse 5 legitime grunde, du har brug for brugerdefineret draperi. Gardinbus er en ekspert forretning