Gelænder er godt at have til dit hus og andre ting

gelænder systemer

Uanset om du forsøger at holde styr på dine børn eller simpelthen nyde en beroligende naturudsigt, forhindrer de fleste dækskinner din synsvinkel, når du lægger på dit dæk. For at løse denne udfordring har vi designet en ceder og tonet glasskinne, der ikke kun forbedrer dit syn, men er også stærkt og sikkert. Og det tilføjer et særpræg i forhold til dit hjems udendørs opholdsstue.

Dette design kan erstatte dit nuværende gelænder eller passer fint på et nyt dæk. Og du kan tilpasse det til at passe til en hvilken som helst længde mellem indlæg – du skal kun klippe længere eller kortere skinner og plader, og bestil derefter den rigtige glasstørrelse og antal spindler.

Ligesom mange glas gelænder, har den flere klassiske jernbanekomponenter-4x4s, 2x4s og 2x2s – så tilføjer flairen af ​​rutede 1x3s, 3/8-in. tonet sikkerhedsglas og dekorative postkapsler.

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du konstruerer både cedarspindlen og glasering sektionerne, samt hvordan man skærer indlæggene og forbinder alle dele, så de er stærke og sikre.

Dette projekt indebærer grundlæggende snedkerifærdigheder. De eneste specielle værktøjer, du har brug for, er en router med en 3/8-in. corner round-over bit og en 3/8-in. x 12-in. drill bit til at bore gennem indlæg og fælge bjælker. Vi anbefaler også en luftdrevet finish sømmer. Det vil gøre dit projekt gå hurtigere og hjælpe dig med at søm tæt på glasset uden at knække det.

Gelænder er det du skal have styr på af forskellige årsager

Fig. Omkostningerne til glasdæk gelænder systemer på omkring kr 37 for hver 5-ft. del af cedar spindel railing. Den samme størrelse sektion i cedertræ og 3/8-in. Sikkerhedshærdet, farvet glas koster omkring 240 dollar. Dette glas er pricy! Glashandlere sælger også 1/4-in. tonet, sikkerhedshærdet glas på mindre end halvdelen af ​​prisen på 3/8-in., men ring din lokale bygningsinspektør for at se om den overholder lokale koder. Vi anbefaler 3/8-in. tykkelse fordi den kan klare mere misbrug og spænde længere skinnesektioner end 1/4 in. glas. Undgå klart glas; fugle vil bash ind i det, fordi de ikke kan se det. De fleste glasvirksomheder tilbyder en bronze (som vi brugte) eller en gråfarve.

Start med postlayout og planlæg hver sektion

Først skal du afgøre, hvilke jernbaneafsnit der skal bruges til at forbedre dit syn. Brug den til at fremhæve en funktion som en sø, lund med træer, legeplads eller have. Eller det kunne svare til en skydedør på huset for at udvide dit syn gennem gelænderet.

Se hvad du skal

Dernæst planlæg dine postplaceringer for din ceder ræling. Start med stillinger på alle 90 graders dækhjørner og ved siden af ​​huset. Til vinkler mindre end 90 grader placeres indlæg i den ene side af vinklen for at undgå komplekse snitskæringer (åbning af foto og foto 4). Tilføj derefter indlæg imellem, så ingen jernbaneafsnit er længere end 6 fod mellem indlæg. Beregn nu alle de materialer du har brug for (brug figur A) og læg din bestilling til levering.

Når du ringer til en lokal glasforhandler, skal du sørge for at anmode om sikkerhedshærdet, tonet glas med en højde på 29 tommer, selv om det faktiske rum er 29-1 / 2 tommer mellem de øverste og nederste skinner. Glasets længde vil være afstanden mellem stillinger minus 3 tommer. (Der er et 1-1 / 2 mellemrum mellem stolpen og glasset i hver ende). Og glem ikke at få byggetilladelse, hvis det er nødvendigt i dit område.