Hvad er en god polterabend?

en polterabend

De fleste læger mener, at planlægning af en polterabend parti er en simpel opgave, på lige fod med at organisere en rund golf, eller trække et bankrøveri i en søvnig New Hampshire by. Men derfor er de fleste læger ikke inviteret til at komme med polterabend party ideer.

Ikke få det snoet: planlægning af en polterabend parti er en af ​​de mest nuanceredes, komplicerede og farlige ting en mand-person nogensinde vil gøre. Derfor har jeg oprettet denne fejlfri guide til hele processen. Følg nedenstående råd, og du kan være rimelig sikker på, at din ven vil have sin tid og endelig ikke fortryde at vælge dig som bedste mand over Tchad.

Nogle polterabender forlader det til deres planlæggere, men de er dumme. Gå ind i denne samtale, skal du have en god ide om tre steder eller destinationer baseret på polterabendinteresser og præsentere dem for ham. At give ham disse muligheder (og begrundelsen for hver) skaber den illusion, at du overhaler ham kontrol, samtidig med at han holder sig indeholdt i de parametre, du har valgt. Dette er vigtigt, fordi nogle polterabender ikke kan se flere potentielt fantastiske skove, fordi alle træerne har reklamer for Las Vegas på dem. Jeg læser stort set lige fra The Art of War.

Find de rigtige polterabender hos os

Derefter vælger du en dato, der virker for polterabend, er mindst seks uger i fremtiden, og falder ikke under en normal ferie eller en populær feriehelg kan folk allerede have planlagt en tur rundt. En hurtig note på polterabend parti destinationer: hvis han ønsker at gå et sted internationalt, det er fint, men du skal lade ham vide, at dette vil reducere gruppen med mindst halvdelen eller mere og udelukke at brød folk og de fleste mennesker med børn. Medmindre han bare vil gå til en hytte og blive underlig, skal du tilbyde steder, hvor du kan gøre en masse aktiviteter i nærheden, omkostningerne er ikke uoverkommelige, og piger eksisterer. Collegebyer, byer med varme klimaer og gode barscener osv. Vi er ikke her for at give dig en liste over byer, fordi vi vil have dig til at være kreativ og arbejde ud af din vens interesser. Men bare hvis det ikke virker, her er en liste over byer og vores vejledninger til hver af dem.

Hvor skal du holde en polterabend henne?

Afhængigt af stedet er det virkelig et hus / hotel argument her (medmindre alle på turen er fra Maine, vær venlig at gå ikke camping). Med huset har du alle sammen, og gruppehænger sker mere organisk, det er normalt billigere, og du har ofte adgang til ting som griller, private pools og mystiske låste skabe, der sandsynligvis er fyldt med snesevis af falske Hellige Graaler og en sand kale af evig ungdom. Eller håndklæder eller hvad som helst. Hoteller betyder indbygget adgang til barer og restauranter, puljer, der ikke er private og dermed kan have piger hænge ud på dem og evnen til at flygte fra de mennesker, du ikke kan lide på turen. Hoteller betyder normalt også central beliggenhed i centrum, så det bedre potentiale at gå til andre steder.