Hvad er så godt ved smørrebrød

min smørrebrød

Jeg havde et helt afsnit om det, som det ser ud til at jeg ved et uheld slettet!

Først op, mayonnaise. Den slags med olivenolie. Det smager stort set det samme som regelmæssigt, det koster det samme, men det er marginalt sundere. I værste fald er det en win-draw. Jeg kan blande i noget chipotlepulver, hvis jeg føler mig ambitiøs, men jeg finder, at den røgfyldte smag kan være for overvældende på en smørrebrød af denne slags, medmindre jeg er meget omhyggelig med at blande den (ikke vil bruge de færdige ting, jeg gør det ikke gå igennem nok til at retfærdiggøre omkostningerne, når det ødelægges). Normalt redder jeg det til burgere, hvor chipotle mayo er bedre egnet.

Det vigtigste er sennep. Dette er for mig en af ​​de grundlæggende stykker af en stor smørrebrød. Gul sennep er uacceptabel. Dijon sennep er mere af en blanding ingrediens til saucer, jeg kan bruge det til BBQ sauce. Honning sennep er en overdådig distraktion, kun rigtig godt, hvis du kun bruger skinke, for at lave honningskin lige der på brødet, men min smørrebrød har andre kød. Spicy brun er tættere, men ikke helt der endnu.

Hvad er så godt ved dit smørrebrød?

Nej, det vi leder efter her er en stenbundne sennep, noget med rigtig konsistens til det, dejligt og groft. Hvis du ikke kan se formen af ​​det, er alle de forskellige nuancer af gule og brune, masser af knuste frø, det er den forkerte sennep. Personligt kan jeg godt lide et peberrodrod derinde, men peberrod sennep og stenbundne senge er generelt adskilte enheder, så hvad jeg undertiden gør er at købe en flaske Koop’s peberrod sennep og en flaske Inglehoffer sten jord sennep, og så blander jeg dem sammen. Denne supermustard har den særskilte peberrods smag på den, men fortyndet for ikke at være ret så bidende (score!), Den stoneground tekstur, men omend fortyndet for ikke at være helt så naturligvis (normalt et nødvendigt onde hvis du vil have peberrod sennep) , og er rundt omkring unikke og lækre.

Selvfølgelig, hvis jeg føler mig doven, vil jeg bare bruge Inglehoffer. Det er virkelig godt i sig selv, og så får jeg den fulde tekstur af det.

Se alle de populære smørrebrød vi har hos os

Som et tillæg er der en flogningspolitik for alle, der forsøger at sætte ketchup, flødeost, grillesaus, relish (dill eller sød), wasabi, teriyaki sauce, sojasovs eller sriracha på en smørrebrød af denne slags. Disse krydderier har alle deres anvendelser – undtagen sød smag; bløde-men denne smørrebrød er ikke en passende udgang til nogen af ​​dem.