Hvad skal du vælge af køkkenmærker?

denne køkkenvask

Ruvati er endnu et go-to brand for folk at finde ekstraordinære kvalitets køkken og badeværelse inventar. Det er nok det eneste mærke, der konkurrerer med de kvalitetsstandarder, der er fastsat af Kraus. Grundlagt i 2009 har mærket etisk fundet ud af permutationerne for forbrugernes tilfredshed på meget kort tid.

RVH8300 er en konvertibel Undermount køkkenvask, som helt kan omdannes til et arbejdsområde ved hjælp af det komplette tilbehør, der er inkluderet i dit køb. Tilbehørene omfatter et træ hak bræt, en perforeret rustfrit stålkolander og et rullehåndtag, som kan bruges til at dræne tørt vand og tørre retter. Alle de tre hjælpemidler kan let glide over de ledninger, der findes på forsiden og bagvæggen af ​​vasken.

Ruvati RVH8300 køkkenvasken strækker sig til en længde på 32 inches og en bredde på 19 inches (udvendige dimensioner), der giver rigelig plads til at holde alle dine gryder og pander. Desuden sikrer 10 inches dybde fuldstændig nedsænkning. Jeg regner med, du ville have tilstrækkelig frihed til at arbejde problemfri selv efter at du har tæppet hele din aftensmad på en gang.

RVH8300 er også lavet af rustfrit stål T-304. Så er vasken iboende resistent over for farvning og korrosion. Den endelige finish er dog forskellig fra Kraus KHU100. Ruvati klarer at fjerne gløden af ​​erosiv ydre finish ved at anvende en kommerciel kvalitet børstet finish i stedet for den generiske satin finish. Den sømløse børstet finish forbedrer ikke kun udseendet på din vask, men lindrer også rengøringen.

Vaskekonstruktionen udviser skarpe indvendige kanter med nul radius krumning i modsætning til Kraus KHU100. På trods af at man tilføjer svage vanskeligheder med at nå skarpe hjørner og kanter, kræver designet et forbedret moderne udseende. For det andet er vasken bunden designet med riller skrånende mod 3,5-tommer drænåbningen for at forbedre dræningen. Også rostfri stålnet (medfølger) beskytter vasken til eventuelle mulige ridser.

Hvad vil du vælge af materiale til din vask?

De udvendige overflader af vasken er dækket af tyk gummipolstring, den producerede lyd er meget minimal. Alt i alt er denne model fra Ruvati ret sammenlignelig med mit tidligere valg og giver retfærdig værdi for pengene. Derudover får du en begrænset levetidsgaranti på dit køb.

Bemærk: Mindste kabinetstørrelse, der kræves til denne model, er 36 inches. Denne vask er dog tilgængelig i forskellige størrelser, hvis din kabinetsstørrelse angår dig.

Hvad bedre end en smuk gårdhave køkkenvask, der overtaler dine gæster til at komplimentere din design ekspertise. Kraus præsenterer endnu et mesterværk for folk, der prioriterer en køkkenhøns i køkkenhuset over regelmæssige Undermount og Top-Mount stilarter. De typiske fordele ved at have et forklæde foran stil køkkenvask indeholder bedre generelle æstetik og umm. ja, det er stort set det. Men vent! Det alene forbliver en afgørende faktor for mange mennesker. Og du ved, jeg overdriver ikke der.

Men dette køkkenhus vask fra Kraus byder på meget mere end bare tiltalende udseende. Den er konstrueret af 16-guage T-304 grade rustfrit stål, tilføjer holdbarhed og dent-resistens til listen sammen med ren elegance. Desuden er dunke skål køkkenvaske altid mere funktionelle end enkelt skål alternativer. Men hvis du af en eller anden grund foretrækker en enkelt skålkøkken køkkenvask, har dette udvalg fra Kraus flere varianter til din rådighed.

Se de bedste køkkenvaske der findes

Vasken er 32,9 cm lang og 20,75 cm i bredden. Så du har brug for en kabinestørrelse på mindst 33 cm, så den passer perfekt ind. Det er dog kun tilrådeligt at overveje at installere et køkkenhus vask, når du rede signer eller ombygger dit køkken. Årsagen er, at det ofte tager skræddersyede kabinetstørrelser for at sikre korrekt installation.

Andre kvalitets- og funktionalitetsrelaterede aspekter af denne køkkenvask forbliver ens som Kraus KHU100. Den rustfri stålkonstruktion er glaseret med en satin finish til nem rengøring. Begge skåle har en rustfri stålrister for at beskytte de respektive bundflader mod ridser. Bunkerne af begge skåle er også designet med riller, der er afvist til deres respektive drænhuller for effektiv dræning.

Desuden med tykke lydabsorberende puder, der dækker over 80% af vaskebassinet, elimineres det meste af den støj, der produceres under opvaskning. Lad mig heller ikke nævne, at dit køb er dækket af en begrænset levetidsgaranti!