Hvepse bekæmpelse er noget man burde få tjek på

om hvepsebekæmpelse

Der er mange kilder online rådgive om de bedste DIY metoder til at fjerne hvepse. Hvepse er aggressive væsner og kræver lidt eller ingen forværring at angribe, så det kan koste dig både økonomisk og fysisk at forsøge at fjerne en hveps. DIY-hvepsebestand fjernelse anbefales ikke!

1. Brænde et hvepsebo

Brug af ild til at fjerne en hveps er en meget farlig opgave og er ikke en vellykket måde at udrydde hvepsene på. Hvepse er lavet af et tyndt papirstof produceret ved at tygge træ i en papirmasse, hvilket gør den ekstremt brandfarlig. På grund af dette kan det ofte føre til, at en brænding af en hveps er ikke kun din ejendom, der brænder, men også lider smertefulde forbrændinger.

Et andet problem med at brænde en hveps er, at det ikke er en effektiv måde at kontrollere et hvepseproblem på. Dette skyldes, at det ikke dræber alle hvepsene. Det kan føre til, at de resterende hvepse i nesen bliver voldelige såvel som hvepsene ud for foder til mad, hvilket resulterer i, at de angriber dig og eventuelle tilskuere. Se mere om hvepsebekæmpelse

2. Vand

Brug af vand betragtes ofte som en anden måde at slippe af med en hveps. Sandheden er, at oversvømmelse af en hveps er ikke en effektiv metode overhovedet. Afhængigt af placeringen af ​​redenen kan vand ved hjælp af vand for at fjerne en hveps, resultere i yderligere skader på din ejendom. For eksempel, hvis vuggestue er på loftet og forsøger at fjerne redenen ved oversvømmelse, kan det forårsage vandskader på loftsbjælkerne og loftgipspladerne.

Hvepse er vigtige at få bekæmpet

At forsøge at oversvømme en rede vil ikke slippe af med alle de hvepse, der befinder sig i bikini heller. I lighed med virkningerne af at forsøge at brænde en hveps, bliver hvepsene onde og begynder at angribe, hvilket giver dig en håndfuld smertefulde sting.

3. Ødelægge en hveps med en baseballbat

At ødelægge en hveps med en flagermus, en racket eller et andet emne er en anden, der talte om fjernelse. Forsøger at fjerne en hveps ved at ødelægge den med en baseball flagermus, vil du sætte dig i direkte risiko for at blive stødt, ikke kun en gang men flere gange. Dette kan være særligt farligt, hvis du er allergisk over for hvepse, da du kan gå ind i anafylaksis shock.

Denne metode til at gøre fjernbetjening af hvepse bestand sætter dig i nærheden af ​​bikupen, hvilket ofte er nok til at forværre dem til at udløse et angreb. Forsøg på at fjerne en hveps med en baseballbat kan ofte resultere i, at du bliver stukket, før opgaven er startet.

Den bedste måde at fjerne en hveps på er at kontakte en skadedyrsbekæmpelse professionel. Det kan virke som et let arbejde, men en skadedyrsbekæmpelsesekspert er professionelt uddannet til at håndtere og fjerne hvepse på en sikker og effektiv måde, og her er hvorfor:

Hvad skal du vælge af bekæmpelse af hvepse

Sikkerhedsudstyr: En eksterminator har adgang til personlige værnemidler (PPE) og åndedrætsværn (RPE). Dette beskytter dem fuldt ud mod hvepsene og sikrer deres sikkerhed, når man fjerner et hvepse

Arbejde i små rum: Skadedyrsspecialister er uddannet og kvalificeret til at arbejde i små rum som f.eks. Dit loft. Dette gør det muligt for dem at fjerne en vuggestue sikkert fra en ejendom.

Ekspertviden: En skadedyrsbekæmpelse har ekspertviden om hveps; de ved alt om deres adfærd og instinkter samt hvordan man kan identificere tegn på en allergisk reaktion på hveps stik.

Professionelle produkter: Wasp exterminators har adgang til, og er professionelt uddannet til at bruge en række skadedyrsbekæmpelsesprodukter, der ikke er tilgængelige for offentligheden. Disse produkter er mere magtfulde end nogen DIY-produkter på markedet og har et dokumenteret track record for succesfuldt at fjerne pæl sorter.