Hvilket land lejer flest flyttebiler

lej en flyttebil vejle

Nationalitet: Hvilken nationalitet af kvinder lejer de fleste flyttebiler?

Selvom det er en forholdsvis tæt affære, har vi opdaget, at spanske kvinder er mest tilbøjelige til at leje flyttebiler med 31% af alle huslejer reserveret af spanske chauffører, der drives af kvinder. Nøje efterfulgt af New Zealand med 30% og franske kvinder afrundede toppen 3, hvor 24% af huslejerne er reserveret af kvinder. Det Forenede Kongerige sad på det globale gennemsnit, hvor 82% af britiske flyttebil ejere var mænd og 18% kvinder.

Spanien – 30,8%

New Zealand – 30,0%

Frankrig – 24,1%

Det er ikke overraskende at se, at Saudi-Arabien propper op på bordet, med kun 6,2% af Saudis flyttebil udlejning er kvinder. I betragtning af at kun for nylig kvinder har fået lov til at køre i Saudi-Arabien, har mange ikke kørekort, så de ikke kan leje biler. Selvom forbuddet blev ophævet den 24. juni 2018 forventer vi saudiske kvinder at leje biler Oftere både hjemme og i udlandet, da flere kvinder sandsynligvis vil ansøge om kørekort. Portugal kommer tæt på hinanden med kun 8% af husleje reserveret af kvinder og New Zealand kun 12,7%.

Hvor mange flyttebiler bliver der lejet ud til andre lande

Canada – 12,7%

Portugal – 8,0%

Saudi-Arabien – 6,2%

Destination: Hvor kan kvinder leje de fleste biler?

Når vi kigger på destinationsland for hvor kvinder lejer flere biler end andre steder, kommer Australien op med 30,7% af flyttebil udlejning i Oz, der drives af kvinder. Sydafrika kommer på andenpladsen med næsten 29% af lejede biler, der bookes af kvinder. Irland er en sikker 3. med mere end 1 ud af 4 huslejer, der bookes af kvinder, alt væsentligt over 1 i 6 globale gennemsnit.

 

Australien – 30,7%

Sydafrika – 28,9%

Irland – 27,5%

Og hvor vil du sandsynligvis se de færreste lejebiler, der køres af kvinder? Du gættede det, Saudi Arabien. Indtil 24. juni 2018 har du ikke set en kvinde, der kører en bil overhovedet i Saudi-Arabien, endsige en lejebil. I Italien ser vi kun 9,7% af lejebiler, der drives af kvinder, den samme procentdel, som Canada deler.

Flyttebil udlejning er forskelligt fra mænd og kvinder

Canada – 9,7%

Italien – 9,7%

Saudi Arabien – 0%

Så hvorfor lejer kvinder færre biler end mænd?

Der er ikke noget simpelt svar, og mens statistikken er interessant, er årsagen bag dem langt fra klar. Hvis vi ikke ønsker at tænde en brand under den tidlige debat om, hvem der får bedre chauffører, mænd eller kvinder, har vi nogle tanker om, hvorfor flere mænd der tænker ordet ”lej en flyttebil vejle” end kvinder.

Tillid

Er mænd mere sikre førere end kvinder? Især hvis flyttebil udlejning i udlandet, der kan være en faktor, betyder det bestemt ikke, at mænd gør sikrere bilister, men statistikkerne tyder på, at mænd (især unge mænd) er involveret i flere trafikulykker i Europa end kvinder. Måske er mænd mere selvsikker og villige til at køre en udlejningsbil i udlandet?

Yderligere drivere

Dataene er baseret på føreren af ​​5.000 huslejer og tager ikke højde for yderligere chauffører, så selvom tallene er stærkt til fordel for mænd, kan kvinder stadig køre flyttebil udlejning som en ekstra chauffør, og vi ville ikke vide det.

Kreditkort

Da hoveddriveren normalt skal have et kreditkort i deres navn, formodes vi, at det kan være en årsag, men en nylig undersøgelse fra Experian foreslog, at kvinder har 23,5% mere åbne kreditkort end mænd. I betragtning af denne statistik kan vi ikke bruge adgang til et kreditkort som en grund, faktisk det modsatte. Selvom et kreditkort ofte kræves for at leje en bil, kan du leje en bil med et betalingskort, noget der bliver mere og mere populært.

 

Fuld detaljer om mænd mod kvinder flyttebil udlejning efter nationalitet;