Kunstige blomster er gode for mange

flerlagede kunstige blomster

Disse flerlagede kunstige blomster er fødselsblomsten i januar. Som en elegant lille sag der kommer anerier i en bred vifte af farver og udfylder enhver kunstige blomsterarrangement med en charmerende, delikat touch. Her er alt hvad du behøver at vide om den smukke januar fødselsblomst: nellik.

Disse små perler udgør generelt stolthed, fascination, taknemmelighed og guddommelig kærlighed. Hver farve får sin egen skelnen: Hvid for renhed og held, mørkerøde kronblade til dyb kærlighed og beundring og lilla for lidenskab. Pink nelliker repræsenterer taknemmelighed, og har tjent den retmæssige ære for at være den officielle blomst af Mors Dag, en symbolsk måde at værdsætte moderlig kærlighed. Du har sandsynligvis også set heldige grønne og hvide nelliker på St. Patrick’s Day fejring, og de er traditionelt begavede på første jubilæer for at vise kærlighed og hengivenhed. Carnations har endda helbredende kræfter, brugt til at brygge te, der kan hjælpe med at lindre stress, angst og mild depression.

Fejrer kunstige blomster>

For venner og familie, der fejrer deres fødselsdage i januar, send dem en buket af nelliker med en tankevækkende og personlig touch. Hvis de har et stort år foran dem, overveje at sende Beautiful Dreams Bouquet med hvide nejlikater for held og lykke. Den rigt farverige Enchanted Journey Bouquet er et lunefuldt, feminint arrangement, perfekt til de kvinder du elsker. Hvis du fejrer din fantastiske mor eller bedstemor i denne måned, vil Radiant Reflections Bouquet lyse hendes festligheder med elegante, smukke i pinkroarnationer. Mange af vores kunstige blomsterhandlere tilbyder samme dag, håndleverede buketter, så bekymre dig ikke, hvis du skal bestille i sidste øjeblik.

Kunstige blomster er ikke bare en trend

Hvis du har en speciel dag i denne måned, skal du også forkæle dig selv. Disse hårde kunstige blomster forbliver for tiden, så de vil kunne holde øje med alle dine festligheder – for selvfølgelig tror vi på at fejre hele måneden.

Fødselsdagsindretning

Eventplanlæggeren i dig vil have det sjovt at dekorere festrummet med farverige nelliker. Med bare kunstige blomster og fiske linje, kan du skabe en smuk baggrund af hængende kunstige blomster. Her er en nem vejledning til denne fantasifulde kunstige blomstermur. Tilsvarende kan du oprette carnation kranser og centerpieces. For den lille prinsesse i dit liv er disse fjervildt bløde, men holdbare kunstige blomster perfekte til hendes kunstige blomsterkrone.

Til dem, der fejrer et andet år i januar, deler du din fødselsdag måned og multi-layered blomst med en række berømte ikoner: Michelle Obama, Eddie Redmayne, David Bowie, Kate Moss, Alicia Keys og Ellen Degeneres. Her er jer tillykke med fødselsdagen!

Lily of the Valley er blandt de mest genkendelige og dejlige kunstige blomster der blomstrer om foråret og er også fødselsblomsten i maj måned. Denne nemme at vedligeholde, elastiske og tilpasningsbare blomst kan være en god tilføjelse til enhver buket, skærm eller arrangement, og det ser også ud som en stand-alone funktion i haver eller i hjemmet. Lad os tale om nogle af hovedelementerne i maj fødselsblomsten, Lily of the Valley, som dens historie og hvordan man bedst kan holde det i sund blomst i foråret.

Blomster er til at finde hos os

Lily of the Valley er blevet nævnt og fremhævet i folklore, mytologi, religion og mere, og er let identificerbar af sine små, draperende hvide pærer. De er præsenteret i festlige lejligheder rundt om i verden og er undertiden omtalt som “maj lily” givet sin mest aktive blomstringstid. Bladet forklarer også, at betydningerne af blomsten spænder fra glæde og ydmyg natur til lykke og udenfor.