Muslibare er lækre og sprøde

triple chokolade muslibar

Jeg afbryder den seneste ferie cookie binge jeg har sat dig igennem (undskyld?) For at bringe dig noget lidt friskere i dag.

Måske ikke så rent som en skål med klidflager eller så grøn som en salatplade, men lad os være virkelige. Vi ved begge, at du ikke ville læse, hvis det er den slags ting, du fandt omkring disse dele.

Når det kommer til sundere opskrifter, skal du nogle gange bare udstyre de store kanoner: chokolade. Muslibare, mens kedeligt for nogle, er faktisk en af ​​mine yndlings ting at munch på. Så mange teksturer, så meget crunch, smagsmulighederne er uendelige, tørret frugt, nødder, hele shebang. Spist til morgenmad, som en snack, pre-workout, post-workout, midnat munchie eller sidder ved mit skrivebord – jeg trænger aldrig af disse ting!

Den eneste ulempe ved muslibare? Det er så darnafhængig. Men jeg kan tænke på værre problemer!

Jeg kan godt lide at lave min egen muslibare. Det er ikke kun så nemt at kaste sammen, men det er utrolig billigere (og sundere!) End at købe det i butikken. Jeg forstår ikke, hvordan en 3 kopp pose muslibare (aka sukker) kan markedsføre for over $ 7, når det koster pennies at gøre det samme beløb på en sundere måde hjemme?! Tåbelig forretning, hvis du spørger mig.

Muslibare kommer i mange varianter

Og ved du hvad? Tag et kig på alle mine sunde hjemmelavede muslibare opskrifter (jordnøddesmør, PB & J, NUTELLA!), Og jeg forsikrer dig om, at jeg kan konvertere dig til en muslibare-making-fiend ligesom mig. Du vil takke mig senere.

Listen over ingredienser til min nyeste muslibare opskrift er ret kort. Intet vildt, intet du kan ikke udtale … bare enkle, sunde ingredienser. Og selvfølgelig omfatter det udseende af chokolade tre gange. Yep. En tredobbelt trussel om de gode ting.

Start med smeltet kokosolie, tilsæt dit usødeet kakaopulver og et strejf af brunt sukker. Dette kan alle blandes manuelt i en lille skål. Rør nogle honning (eller agave eller ahornsirup) for at gøre det hele sammen; Skim ikke på dette bindemiddel. Disse fire ingredienser kombineret – kokosolie, kakaopulver, brunt sukker og honning – vil gøre en flydende pasta til at drenge over havre og skabe crunchy chokoladeklynger som havre bage.

For tilføjelserne blev jeg ikke for vild her. En simpel blanding af chokoladechips og chokoladebeklædte rosiner tilsættes til muslibareen, efter at den har bagt – for at undgå at forbrænde enhver chokolade. Mens muslibareen stadig er varm, tilsæt i chokoladeflisen og giv dem en dejlig omrøring. Den varme muslibare smelter chocoalt-chipsene og skaber store klæbrig chokoladeklynger. Den bedste del. Jeg blandede i de chokoladedækkede rosiner efter muslibare afkølet, så de holdt deres form – følg fri til at tilføje dem, når muslibare er varmt dog.

Hvor sunde er muslibare

Til de chokoladedækkede rosiner brugte jeg mørk chokolade-rosinetter. Min favorit candy nogensinde, jeg beder dig ikke. Ansvarsfraskrivelse: Jeg er mildt besat med rosiner i nogen form, jeg er ligeglad med hvor gammel eller kedelig det får mig til at virke!

Hvis du foretrækker det, er du velkommen til at erstatte de mørke chokoladerosiner med andre add-ins: nødder, tørrede tranebær, græskar frø, hvide chokolade chips, ristet kokos osv. Husk at chokolade skal være til stede tre gange siden du ved … dette Er triple chokolade muslibar

De sejede mørke chokolade rosiner gav den perfekte tekstur kontrast til de knaprige klynger – jeg elsker en god teksturprofil, når jeg kan finde en.

Mens jeg foretrækker, at mine cookies skal være bløde, kan jeg lide min muslibare ekstra crunchy. Super-crunch-stil, selv efter et par dage. Denne muslibare varede omkring 1 uge og var masser crunchy – endnu mere crunchy ved dag 5 og 6. Og når du sad i en morgenmadskumme mælk, var muslibare-klyngerne stadig forbløffende. Oh yeah. Vi slår crunch testen med flyvende farver her i dag.

Om den kokosnøddeolie. Nej, din muslibare vil ikke smage som kokos. Fra kakaopulveret og de smeltede chokoladefliser finder du ikke noget af kokosnødens smag, der danser rundt om dine smag. Jeg anbefaler på det kraftigste, at du bruger kokosolie her (og i enhver muslibareopskrift, der kræver olie), men hvis du ikke kan få hænderne på noget, vil rapsolie fungere fint.