Organiser tingene godt og sikkert med et opbevaringsskap

oppbevaringsskap 3

Jeg har altid ment at det er en rigtig god ide, at opbevare så mange ting som muligt. Det er ikke fordi jeg er en ”hoarder” eller noget, det er blot fordi jeg mener, at det er meget vigtigt at man har sine ting organiseret og at man altid kan få fat på dem når man har brug for dem. Det er af samme årsag at jeg altid kategoriserer mine mails og aldrig sletter dem. Jeg kan ikke engang begynde at fortælle hvor mange gange det har hjulpet mig at jeg har holdt orden i mine ting og at jeg ikke har smidt noget væk. Det kræver dog en del plads, men den plads er ikke ligefrem svær at anskaffe sig hvis man investerer lidt penge i et par gode opbevaringsskape.

 

Men hvorfor opbevaringsskap?

Et opbevaringsskap er vigtigt fordi, at det vil lade dig opbevare alle de småting du normalt ikke bruger lige så meget på en måde, som virkelig bare vil effektivisere dit arbejde og øge din glæde. Jeg har personligt et utal af mapper og lignende som det virkelig kan være svært at finde hoved og hale i, men med et opbevaringsskap bliver der lige pludselig orden i det og det hele er meget nemmere at tage sig af. Jeg bruger på samme tid også en ”labelmaker” som laver små etiketter, som jeg derefter sætter på de forskellige ting i skabet således, at jeg altid har overblik over hvad der er i det og hvad der ikke er. Jeg mener at det er fantastisk fordi de både holder mit arbejdsmiljø rent mens det på samme tid også ser lidt classy ud. Der er intet som slår følelsen af at have et skab fyldt med mapper som er rent organiseret.

Men ja okay, det er ikke alle som ligefrem er til skabe og organisering og at holde styr på alting, så hvad skal en person der ikke vil bruge en hel dag på organisering så stille op med sådan et skab? Det er egentlig et godt spørgsmål, og i starten kunne det måske virke som om, at et opbevaringsskap er fuldstændig nytteløst for en person som sådan, men det er stadig en meget god ide at investere i det fordi selvom man måske ikke holder selve skabet rent, så kan man da i hvert fald bruge det til at holde nogle af de genstande som man måske ikke bruger så ofte. Og det sparer altså plads p de steder som er vigtigere.

 

Gode opbevaringsskape

Du kan altså finde gode opbevaringsskape forskellige steder på nettet. Jeg lægger et link her til en udbyder som har et stort udvalg, heriblandt nogle der er egnet til mapper eller lignende, samt andre som er egnet til at lægge dele, eller små andre ting ind. Du kan endda også investere i et par ekstra hylder hvis du bliver fanget af opbevaringsskapet som jeg gjorde og gerne vil smide lidt flere penge i det. Det har jeg i hvert fald