Rejser til barcelona er populære af mange

i rejser Barcelona

En blog / online rejsemagasin, der dækker alle slags spændende bymål, herunder selvfølgelig Barcelona. Nyheder, trends, kultur, natteliv er alle dækket og gå ikke glip af deres flagskibsbyguider udgivet af deres team af erfarne, lokale rejseskribenter.

Barcelona Football Blog

Leder du efter en intelligent analyse af de seneste begivenheder til og fra den hellige Camp Nou turf? Så gør denne passende titlen fanzine en vigtig læsning. Ikke kun er BFB smukt lagt ud, men artiklerne fra et lille team af sagkyndige bidragsydere ser meget dybere ud end dine gennemsnitlige sportslige forsendelser, der hjælper dig til i deres egne ord at skabe en bedre følelse af fællesskab og større forståelse af det smukke spil vi har alle elsker så meget.

Iberia Nature

En fantastisk ressource befragtning ikke kun den naturlige verden af ​​Barcelona og den omegn, men med masser af kulturelle, arv og historie kastet i (redaktøren er en spansk borgerkrig buff og tour guide). Bidragyder Lucy Brzoska har sin egen naturblog på hjemmesiden.

AB Lejlighed Barcelona Blog

En af Barcelonas største lejlighedsudbydere, AB Apartment Barcelona deler deres betydelige lokale ekspertise på deres hjemmesides blog og rådgiver rejsende om alt fra mad og drikke til lokale festivaler. Selvfølgelig, hvis du ikke har fundet din bolig endnu, er disse også dine go-to guys for hjælp og tips. Klik på titlen link for at tjekke det ud.

Se hvad du skal vælge af rejser

Den dårlige udslæt

Det kan lyde som en online guide til selvdiagnostisering af pinlige seksuelle problemer, men The Bad Rash er faktisk en informeret blog om politik, kultur og samfund i Catalonien – med den ulige festivalanmeldelse smidt ind. Irriterende og vanedannende, The Bad Rash er en kløe du vil ikke fortryde ridser.

Den engelske version af den catalanske blog, YuriBCN, George er en del svensk, del catalansk og opdrættet i England. Han bringer sine overvejelser om catalansk politik, nationalisme og uafhængighed til offentligheden. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvad Katalonas oksekød er med Madrid, her er dit læsemateriale!

The Travellette

Her er lidt noget for vores tyske læsere, så de kan nyde nogle råd og historier på deres modersmål … Laura Lee-Lehmann er en aktiv rejse blogger baseret her i rejser Barcelona med en stor del alt om sit nye catalanske hjem, alt sammen i deutsch.

Drikke Barcelona

Clue er i navnet, men hvis du ikke har gættet endnu, drik Barcelona er et underholdende og præcist forsøg hos tre ex-pats til at krønike Barcelona bar, spisestue og natteliv scene … god ren (ish) sjov.

Stående i en spansk døråbning

Et skarpt kig på den ofte fortryllende verden af ​​politik og sociale spørgsmål i Catalonien og Spanien, af en australsk journalist, der bor i Vilafranca del Penedès.

Lopper og hunde i Barcelona

Du kan også vælge mellem flere pulgas. Hvis du vil have hunden, acceptere lopperne, er dette bloggens motto … og en meget passende, fordi hun bor i Barcelonas mest frugtfulde distrikt Raval (hvor det gode, det onde og det grimme foregår lige måle!). Et meget underholdende og streetwise kig på BCN.