Teambuilding er noget som et hvert firma kan have brug for

næste teambuilding

Er teamopbygningsaktiviteter værd? Forskning siger ja. Faktisk, ifølge teambuilding ekspert forskning, påvirker teambuilding positivt resultater over hele linjen.

Hvis dit mål er en mere sammenhængende og produktiv arbejdsplads, er det værd at investere tid og ressourcer til at organisere nogle teamopbygningsaktiviteter.

Du bliver nødt til at blive kreativ. Citrix-data viser, at 31 procent af kontormedarbejdere misliker teambuildings aktiviteter.

Så hvordan planlægger du en begivenhed eller øvelse, der ikke kun er effektiv til at lære dine medarbejdere at arbejde bedre sammen, men også behageligt for dem?

Her er syv tips til at hjælpe dig med at gøre din næste teambuilding til en succesfuld

1. Planlæg aktiviteten i løbet af arbejdstiden

Uanset hvor meget de kan elske deres job, ingen ønsker at sætte ekstra tid på aftener eller weekender for at deltage i en obligatorisk arbejdsbegivenhed. Hvis du kan, planlægge aktiviteten i løbet af arbejdsdagen – selv en time eller to på en fredag ​​er bedre end at bruge weekenden på kontoret. Hvis du skal, vær aktiv for frokost eller morgenmad, men sørg for at give mad! Tjek også ferieplaner. Du vil ikke have din store holdaktivitet til at ske på en dag, hvor halvdelen af ​​kontoret er på ferie.

Teambuilding er noget alle kan være med til

Er der en måde, hvorpå dit team kan frivillige deres tid til at arbejde på et projekt, der gavner samfundet eller en lokal velgørenhed? Folk har en tendens til at føle sig godt tilpas ved at bruge deres tid på at gøre noget for at hjælpe andre, så et frivilligt projekt er en fantastisk måde at få alle involverede på og føle sig positivt over aktiviteten. Måske kunne de planlægge, forberede og servere et måltid til et lokalt hus eller suppe køkken eller organisere og udføre et tøjdrev eller en offentlig ungdomsbegivenhed.

3. Tilskynde til samarbejde, ikke konkurrence

Hvis der er et konkurrenceelement, bliver nogle medarbejdere så fokuserede på at “vinde”, at de måske undlader at lære noget af erfaringen. I stedet skal du vælge en aktivitet, der opfordrer dine medarbejdere til at arbejde sammen for at løse et problem.

4. Gør det tilgængeligt for alle

Selvfølgelig vil nogle mennesker elske at spille softball eller køre et relæ løb som en form for teambuilding, men husk på, at ikke alle på dit personale kan være op for den udfordring – og de der ikke vil føle sig udeladt, hvilket er det modsatte af hvad du vil opnå. Det er vigtigt at overveje fysiske forhold eller sundhedsfølsomheder og sørg for at vælge en aktivitet der passer til alle. Når det er sagt, har fysisk aktivitet et utal af sundhedsmæssige og sociale fordele, så hvis dine medarbejdere er op for det, planlæg en gruppe vandreture, yogaklasse eller tur til en lokal klatring.